St Jansdal is één van de beste ziekenhuizen
volgens Elsevier!

Voor wie, waar en wanneer?

Voor wie: gediplomeerd verpleegkundigen SEH, kliniek en OK (anesthesiemedewerkers, operatieassistenten, recoveryverpleegkundigen) en CSA assistenten.
Waar: locatie St Jansdal Harderwijk
Wanneer: woensdag 19 juni en donderdag 20 juni 2019
Tijd: 10.00 uur – 13.00 uur

Locaties

Om het nieuwe Kort Verblijf in Lelystad te realiseren, zoeken wij enthousiaste collega’s voor zowel Kort Verblijf in Lelystad als op onze locatie in Harderwijk. Om jou de kans te geven om ons ziekenhuis beter te leren kennen, organiseren wij deze vrijblijvende kennismakingsochtenden. We zullen je op deze ochtend rondleiden en kennis laten maken met onze medewerkers en leidinggevenden. We vertellen je graag meer over het werken bij het St Jansdal, onze speerpunten en best practices en welke mogelijkheden wij je kunnen bieden. Uiteraard is er alle ruimte om ook zelf vragen te stellen. We sluiten de ochtend af met een lekkere lunch!

Meeloopdagdeel

Op deze kennismakingsochtend bieden we je tevens de mogelijkheid om je direct in te schrijven voor een meeloopdagdeel. Dit kan zowel in Lelystad als Harderwijk, net wat jouw voorkeur heeft. We plannen dan samen een datum waarop je een ochtend mee kunt draaien in een team en je zelf kunt ontdekken waarin St Jansdal zich onderscheidt van andere ziekenhuizen

Aanmelden?

Wil je de kans graag grijpen om vrijblijvend kennis te maken met ons ziekenhuis? Meld je dan voor 14 juni a.s. aan voor één van de 2 ochtenden via info@werkenbijstjansdal.nl.

Graag vernemen wij welke datum jouw voorkeur heeft en of je deelneemt aan de lunch zodat wij rekening kunnen houden met de catering. Mocht je iets specifieks willen zien of horen deze ochtend, laat het dan weten. Wij proberen hier dan rekening mee te houden.

Overige informatie

Kun je onverhoopt niet deelnemen aan een van de kennismakingsochtenden maar heb je wel belangstelling voor een meeloopdagdeel? Mail dan jouw CV naar info@werkenbijstjansdal.nl ovv ‘aanmelden meeloopdagdeel zonder kennismakingsochtend’. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Copyright 2019 Ziekenhuis St Jansdal | Sitemap | Inloggen vacaturehouder
X Uw browser is oud. Het heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.

Cookiebeleid St Jansdal

Deze website van ziekenhuis St Jansdal maakt gebruik van cookies. Meer weten?