St Jansdal is één van de beste ziekenhuizen
volgens Elsevier!

Vrijwilligerswerk

De onmisbare schakel

Vrijwilligers zijn binnen ziekenhuis St Jansdal de onmisbare schakel!

Ziekenhuis St Jansdal is dankbaar voor de dagelijkse inzet van onze vrijwilligers; wij hebben er dan ook ruim 300! Onze vrijwilligers geven extra zorg en aandacht en ondersteunen daar waar nodig bij de vele activiteiten binnen ons Ziekenhuis. Velen van hen zijn al jaren actief betrokken bij ons Ziekenhuis. Ook in de toekomst blijft de inzet van vrijwilligers noodzakelijk. Wij zoeken daarom altijd mensen die ons op regelmatige basis een paar uur willen ondersteunen.

Taken vrijwilliger

De werkzaamheden van vrijwilligers zijn zeer uiteenlopend van aard. Enerzijds zijn deze afgestemd op de wensen en mogelijkheden van de vrijwilliger zelf en anderzijds op die van onze patiënten en bezoekers. Het werk varieert van individuele begeleiding tot de ondersteuning bij allerlei activiteiten die Ziekenhuis St Jansdal organiseert.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken mensen met geduld, begrip en belangstelling voor de medemens. Mensen die goed kunnen luisteren en hun afspraken nakomen. Vrijwilligerswerk is mogelijk vanaf een aantal uur per week, voornamelijk overdag.

Ook werken als vrijwilliger?

Als je belangstelling hebt om als vrijwilliger aan de slag te gaan in ons ziekenhuis, kun je per mail contact opnemen met Dick Brands, Voorzitter Johanniter Hulp Groep. Het e-mail adres is dbrands@caiway.nl.

Folder vrijwilligerswerk

Copyright 2019 Ziekenhuis St Jansdal | Sitemap | Inloggen vacaturehouder
X Uw browser is oud. Het heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.

Cookiebeleid St Jansdal

Deze website van ziekenhuis St Jansdal maakt gebruik van cookies. Meer weten?