St Jansdal is één van de beste ziekenhuizen
volgens Elsevier!

Vacatures gespecialiseerde verpleegkundigen

Kinderverpleegkundigen

Het St Jansdal is een regionaal ziekenhuis dat alle basiszorg biedt en zich primair richt op de regio Noordwest-Veluwe en oostelijk Flevoland. Het St Jansdal biedt een breed pakket aan zorg, doordat nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Belangrijke karakteristieken van het ziekenhuis zijn:

 • kwaliteit;
 • betrokkenheid;
 • persoonlijke zorg;
 • aandacht.

Onze kernwaarden worden samengevat in het motto: "Je zorgt voor elkaar".  Dit klinkt heel nonchalant, heel simpel. Zorgen voor elkaar dat doe je toch gewoon? Deze slogan zegt tegelijkertijd heel veel. Het haakt in op de onderlinge betrokkenheid in ons verzorgingsgebied. Als regionaal ziekenhuis is St Jansdal heel betrokken met de leefwereld in de regio. De slogan laat duidelijk zien waar het St Jansdal voor staat: een kwalitatief goed ziekenhuis waar mensen werken die verstand van zaken hebben en die werken vanuit een grote betrokkenheid bij de mensen om hen heen. Patiënten voelen zich gehoord en gesteund en worden gezien als partner in de zorg.

Continu verbeteren zit in de cultuur van het St Jansdal. Hiervoor lopen op dit moment diverse kleine en grote projecten om hier invulling aan te geven waaronder een omvangrijke verbouwing van onze operatiekamers, een groot procesinnovatie- en automatiseringstraject en onze ambitie om een hoog presterende organisatie te zijn. Werken in deze dynamische omgeving vraagt veel van onze toekomstige medewerkers; je vindt het dan ook een uitdaging om in een dergelijke dynamische omgeving actief jouw steentje bij te dragen.

Gespecialiseerde verpleegkundige binnen ziekenhuis St Jansdal

Binnen St Jansdal werken wij met een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde verpleegkundigen. Dit zijn: 

 • Cardioccareverpleegkundigen / CCU-verpleegkundigen;
 • Intensivecareverpleegkundigen / IC-verpleegkundigen;
 • Kinderverpleegkundigen;
 • Longverpleegkundigen;
 • Diabetesverpleegkundigen;
 • Obstetrieverpleegkundige / O(&G) verpleegkundigen;
 • Recoveryverpleegkundigen;
 • Oncologieverpleegkundigen;
 • Spoedeisendehulpverpleegkundigen / SEH-verpleegkundigen.

De gespecialiseerde verpleegkundige draagt bij in de interactie met de diverse specialisten binnen het ziekenhuis. De gespecialiseerd verpleegkundige draagt zorg voor het uitvoeren en coördineren van complexe verpleegkundige zorg. De communicatie met de patiënten en/of de familieleden over het onderzoek, de behandeling en de wachttijd die hierbij hoort, is daarbij enorm belangrijk. Daarnaast is het van belang om je goed in te kunnen leven in zowel de patiënten als de betrokken familie en weet je hierbij zeer integer te handelen. Het werk wordt zeer zelfstandig verricht binnen de gegeven richtlijnen. Incidenteel dien je handelend op te treden zonder dat overleg vooraf mogelijk is. Dat betekent dat je processen goed moet kunnen overzien en goed weet in te schatten, soms op basis van beperkte informatie, welke actie benodigd is. Vanuit je klinische blik en vermogen om klinisch te redeneren, ben je in staat om tijdig interventies toe te passen die nodig zijn in de diverse situaties. Helder en to the point te communiceren is vanzelfsprekend. Samen met je collega’s verricht je verder alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden op de afdeling.

Contract

Er wordt gewerkt met 0-uren, min-max, parttime en fulltime contracten. Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen. Ziekenhuis St Jansdal is een groot ziekenhuis die veel in beweging is waardoor er zich regelmatig carrière mogelijkheden voordoen.

Contact

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jolanda Janssen, Adviseur Werving & Selectie, 0341 - 46 39 00.

Wervingsfilm verpleegundigen

Klik op onderstaande button voor ons wervingsfilmje voor verpleegkundigen.

Wervingsfilm verpleegkundigen

Vacatures

Wij komen graag in contact met ervaren gespecialiseerde verpleegkundigen, omdat wij graag goede gespecialiseerde verpleegkundigen aan ons binden! Wij gaan graag het gesprek met uitblinkers aan om te kijken naar mogelijkheden om je aan ons ziekenhuis te binden. Voel je dan ook welkom om te reageren, wij kijken met grote belangstelling uit naar jouw sollicitatie! Kijk op vacatures voor verpleegkundigen voor onze actuele vacatures.
Copyright 2019 Ziekenhuis St Jansdal | Sitemap | Inloggen vacaturehouder
X Uw browser is oud. Het heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.

Cookiebeleid St Jansdal

Deze website van ziekenhuis St Jansdal maakt gebruik van cookies. Meer weten?