Junior werktuigbouwkundige

Je opleiding afgerond en op zoek naar een baan binnen de techniek of bouwkunde? Dan zoeken wij jou als junior werktuigbouwkundige!

Wat ga je doen?

Als junior werktuigbouwkundige inspecteer je apparatuur en installaties om de zorg en veiligheid van onze patiënten, bezoekers en personeel te waarborgen. Je gaat allerlei onderhoud-, reparatie-, revisie-, modificatie en reparatiewerkzaamheden uitvoeren, bijvoorbeeld aan onze koel- en klimaatinstallaties, waterbehandelingsinstallaties, medische gassen en CV / stoom installaties. 

Daarnaast verricht je als junior werktuigbouwkundige installatiewerkzaamheden bij uitbreidingen en verbouwingen. Dit doe je aan de hand van bestaande procedures, richtlijnen en wettelijke eisen. Je stelt zelfstandig
en onder begeleiding van de senior medewerkers prioriteiten in de dagelijkse werkzaamheden. In samenspraak met je collega's los je zelfstandig problemen op. Je direct leidinggevende is de teamleider onderhoud. 

Tenslotte zijn er veel onderhoudsprojecten waar je een bijdrage aan kunt leveren. Je denkt mee en adviseert over de vervanging van apparatuur en de keuzes die hierin gemaakt worden. We werken met de modernste technieken dus je krijgt de kans om veel te leren. Kortom een erg dynamische functie!

Er zijn doorgroeimogelijkheden binnen het technische team van het st Jansdal. Zowel de locatie Harderwijk als Lelystad staat de komende jaren in de bouwsteigers. Op het gebied van onderhoud, beheer, renovatie en nieuwbouw liggen er vele mooie uitdagingen. Kortom een prachtige leerschool om door te kunnen groeien en ons team te versterken. 

Het team bestaat uit 19 FTE verdeeld over de locaties Harderwijk en Lelystad. Huisvesting bestaat uit de afdelingen onderhoud en projecten en bevat de volgende vakgroepen:

  • Werktuigbouw
  • Elektro
  • Bouwkunde
  • Algemene techniek
  • Projectcoördinatoren
  • Tekenaar 

Wil je kennis maken met de medewerkers van ons ziekenhuis, lees dan hier hun verhalen.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract als werktuigbouwkundige C voor minimaal 32 uur per week met de intentie, bij ongewijzigde organisatorische omstandigheden, deze om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. De standplaats is Harderwijk.
  • Het salaris is ingedeeld volgens schaal 40 (FWG 3.0) en bedraagt minimaal € 1.984,00 en maximaal € 2.937,00 per maand op basis van 36 uur. Daarbij ontvang je 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn. Daarnaast bieden wij interessante extra’s, waaronder korting op jouw zorgverzekeringspremie, bedrijfsfitness en de MKA (Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden) regeling.
  • Via de St Jansdal academie kun je (online) werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Ook zijn er regelmatig leuke initiatieven, waaronder workshops, om jou gezond en vitaal te houden.

Wat vragen wij van jou?

Minimaal een afgeronde mbo-3 opleiding Technicus Engineering werktuigbouw / installatietechniek of gelijkwaardig met specifieke aanvullende cursussen m.b.t. het vakgebied werktuigbouw. 

Ben je enthousiast? 

Solliciteer dan via de knop rechts. Je kunt jouw sollicitatiebrief richten aan René Sweers, teamleider. Wil je liever eerst meer informatie over deze functie dan kun je contact opnemen met René Sweers via telefoonnummer 0341- 43 51 30. Of lees meer over de sollicitatieprocedure.

We ontvangen jouw motivatie en CV graag uiterlijk 4 maart.

Het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent gedrag) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. De kosten hiervoor worden vergoed.  Het navragen van recente referenties kan deel uitmaken van de procedure.

Vacature

Vacaturekenmerken

Type functie

Extra informatie