St Jansdal is één van de beste ziekenhuizen
volgens Elsevier!

Stages

Stages

Ziekenhuis St Jansdal is voor verscheidene opleidingen erkend als leerbedrijf. Voor opleidingen in de richting Zorg en Welzijn gaat het om erkenningen van Calibris, voor opleidingen in andere richtingen (ICT, Administratief, Secretarieel) betreft het erkenningen van ECABO.

Wij werken samen met een aantal landelijke universiteiten, hogescholen en regionale opleidingsinstellingen. Dit zijn o.a.:

ROC:
Landstede (Harderwijk)
Deltion College (Zwolle)

Hogescholen:
Viaa (Zwolle)
CHE (Ede)
Windesheim (Zwolle)
Hanzehogeschool (Groningen)

Op het moment dat wij stageplaatsen hebben, maken wij hier melding van bij onze vacatures. Zie je geen vacature staan, dan hebben wij helaas geen stageplaatsen beschikbaar en is het niet mogelijk om stage te lopen binnen ons ziekenhuis

Alle verzoeken met betrekking tot stages die korter dan 1 week duren (met name de meeloop-, maatschappelijke- en snuffel stages) kunnen helaas niet gehonoreerd worden. 


Medisch studenten

Vanuit de verschillende universiteiten volgen eerste jaars medisch studenten een verpleegstage: een kennismaking met het verpleegkundig beroep. Deze stage duurt twee tot vier weken. Studenten van de VUmc Amsterdam, UMC Utrecht, Erasmus Universiteit Rotterdam en de Rijksuniversiteit Groningen kunnen zich opgeven via het stagebureau van hun faculteit.
Copyright 2019 Ziekenhuis St Jansdal | Sitemap | Inloggen vacaturehouder
X Uw browser is oud. Het heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.

Cookiebeleid St Jansdal

Deze website van ziekenhuis St Jansdal maakt gebruik van cookies. Meer weten?