St Jansdal is één van de beste ziekenhuizen
volgens Elsevier!

Samenwerkingspartners

Binnen ziekenhuis St Jansdal werken wij op het gebied van HR met een aantal samenwerkingspartners waarmee een belangrijke bijdrage wordt geleverd aan het realiseren van onze strategische HR doelstellingen. 

Onze samenwerkingspartners zijn op dit moment:

Deventer Ziekenhuis

Het Deventer Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis waar jaarlijks 20.000 patiënten worden opgenomen en 300.000 patiënten de poliklinieken bezoeken. Het ziekenhuis heeft ruim 2150 medewerkers, 155 specialisten en vele vrijwilligers, die in een sfeer van collegialiteit en vertrouwen aan kwaliteit en service werken. Het ziekenhuis beschikt over een groot aantal specialistenopleidingen en heeft de STZ-status (Samenwerkende Topklinische OpleidingsZiekenhuizen). Het ziekenhuis heeft opleiden en kwaliteit hoog in het vaandel staan en wil haar patiënten de best mogelijke zorg bieden door constant op de hoogte te blijven van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen.

Bekijk hier de vacatures van het Deventer Ziekenhuis.

Gelre ziekenhuizen

Gelre Ziekenhuizen is met ruim 3.500 medewerkers, 190 medisch specialisten, 300 vrijwilligers en een verzorgingsgebied van ruim 280.000 inwoners één van de grotere ziekenhuizen in Nederland. In samenhang met de eerste en derdelijns gezondheidszorg vormen zij een transmuraal zorgnetwerk in de regio Apeldoorn - Zutphen, waar hun twee ziekenhuizen, buitenpoliklinieken in Lochem, Epe en Dieren en een Diagnostisch Centrum in Apeldoorn zich bevinden. In 2009 is in Apeldoorn een volledig gerenoveerd en vernieuwd ziekenhuis in gebruik genomen, dat aan alle eisen voldoet die aan een hedendaags ziekenhuis mogen worden gesteld. In Zutphen is een compleet nieuw ziekenhuis gebouwd, dat in oktober 2010 in gebruik is genomen.

Bekijk hier de vacatures van Gelre Ziekenhuizen.

Isala

Isala is een topklinisch ziekenhuis en biedt meer dan basiszorg. In de loop der jaren hebben zij steeds meer bijzondere, topklinische functies toegewezen gekregen. Vaak als erkenning van de kennis en vaardigheden die specialisten op eigen initiatief hadden opgebouwd. In de topklinische functies, zoals hart- en neurochirurgie en dialyse, kunnen zij zich meten met academische ziekenhuizen.

Bekijk hier de vacatures van Isala.

Concerned

Bij Concerned staat de mens centraal. Zij werken vanuit de kernwaarde: ‘Iedereen doet mee!’ Concerned wil de kwaliteiten van elk individu koesteren en verder ontwikkelen. Concerned zorgt dat alle betrokken partijen actief deelnemen en verantwoordelijkheid dragen voor de gemeenschappelijk gekozen doelstelling. Dit scenario leidt naar het eindresultaat: het vinden en creëren van werk dat aansluit op de kwaliteiten van de kandidaat.

Hier kun je meer lezen over wat Concerned voor jou kan betekenen.

Veluwe Portaal

Stichting Veluwe Portaal is een onafhankelijk en niet commerciële marktleider op het gebied van arbeidsmobiliteit. Veluwe Portaal organiseert en faciliteert een branche overstijgend HR-bedrijvennetwerk voor arbeidsmobiliteit en alle personele kennis en vragen. De doelstelling is om de werkgever te ontzorgen en vakmanschap in de regio te behouden door ze duurzaam inzetbaar te houden.

Check hier alle actuele vacatures uit het netwerk van Veluwe Portaal.
Copyright 2019 Ziekenhuis St Jansdal | Sitemap | Inloggen vacaturehouder
X Uw browser is oud. Het heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.

Cookiebeleid St Jansdal

Deze website van ziekenhuis St Jansdal maakt gebruik van cookies. Meer weten?