St Jansdal is één van de beste ziekenhuizen
volgens Elsevier!

Opleiding tot verpleegkundige

Opleiding tot verpleegkundige
In de opleiding tot verpleegkundige heb je de zorg voor mensen die op dat moment kwetsbaar en ziek zijn. Inlevingsvermogen en vakkundigheid zijn belangrijke competenties, die van een professionele verpleegkundige worden verwacht.

Jij als verpleegkundige
In de opleiding tot verpleegkundige leer je de theorie te integreren in de verpleegkundige zorg die je gaat verlenen. De zorg die je verleent, gaat van basiszorg tot specifieke zorg en van lage- tot hoogcomplexe zorg. Je helpt zelfzorg tekorten aanvullen, voert verpleegtechnische handelingen uit en observeert en monitort vitale functies van patiënten. Je voert werkzaamheden uit volgens richtlijnen en protocollen. Je bent scherp in acute of snel veranderende situaties. Als verpleegkundige interpreteer je resultaten van het verpleegkundig zorgproces en overleg je tijdig met specialisten en andere disciplines die bij de behandelingen van de patiënten betrokken zijn. Als verpleegkundige geef je ook gezondheidsvoorlichting en adviezen. Je hebt een klantvriendelijke en invoelende houding en ondersteunt patiënten en hun naasten.

Bij St Jansdal kun je de opleiding tot verpleegkundige op niveau 4 of 6 volgen.

Opleiding tot verpleegkundige niveau 4 (duaal)
Je kunt, na het behalen van het tweede jaar BOL, het derde en vierde leerjaar in een duaal traject binnen het ziekenhuis volgen. Het theoretische deel wordt verzorgd door enkele ROC’s in de regio, met wie wij daarover afspraken hebben gemaakt.

Opleiding tot verpleegkundige niveau 6 (duaal)
De opleiding tot niveau 6 verpleegkundige wordt aangeboden aan tweedejaars HBO-V studenten van:

  • Hogeschool VIAA, Zwolle;
  • CHE, Ede.

Je kunt, na het behalen van het tweede jaar, het derde en vierde leerjaar in een duaal traject binnen het ziekenhuis volgen. Het theoretische deel wordt verzorgd door bovengenoemde hogescholen.

Verpleegkundige stages
Binnen St Jansdal is het mogelijk om een verpleegkundige stage te doen voor leerlingen van de BOL (derde en vierde jaar) en voltijds studenten (derde en vierde jaar) van de HBO-V.

Ziekenhuis St Jansdal heeft voor deze stages samenwerking met ROC Landstede (Harderwijk), VIAA (Zwolle) en CHE (Ede). De stages worden geregeld via het stagebureau van bovengenoemde scholen.

Solliciteren?
Het heeft alleen zin om je belangstelling te laten blijken wanneer er een vacature is. Vacatures vind je op onze website. Je kunt hier ook een vacaturemelding aanmaken.

Wil je meer weten?
Meer informatie over de inhoud van de opleiding kun je opvragen bij de St Jansdalacademie, via telefoonnummer 0341 - 43 56 99 of stel je vraag via de mail via stjansdal.leert@stjansdal.nl.

 

Copyright 2019 Ziekenhuis St Jansdal | Sitemap | Inloggen vacaturehouder
X Uw browser is oud. Het heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.

Cookiebeleid St Jansdal

Deze website van ziekenhuis St Jansdal maakt gebruik van cookies. Meer weten?