St Jansdal is één van de beste ziekenhuizen
volgens Elsevier!

Contact

Rineke Middelkoop, Adviseur Werving & Selectie

Rineke Middelkoop, Adviseur Werving & Selectie Ziekenhuis St Jansdal

Na mijn studies HBO-V en Pedagogische Wetenschappen heb ik een aantal jaar in de zorg gewerkt. Hierna heb ik voor het bedrijfsleven gekozen en ben ik in de Werving & Selectie- en Detacheringsbranche terechtgekomen. Inmiddels werk ik al meer dan tien jaar met veel plezier in deze branche. Binnen ziekenhuis St Jansdal werk ik als adviseur Werving & Selectie. In deze rol ben ik verantwoordelijk voor de gehele Werving & Selectie binnen het ziekenhuis. Een enorme uitdaging en zeker gezien mijn achtergrond in de zorg een mooie combinatie van wat ik heb gedaan.

Roos Ham, Adviseur Werving & Selectie

Eind februari 2019 ben ik gestart binnen het ziekenhuis in de rol van adviseur werving & selectie. Hiervoor heb ik jarenlang met veel plezier in de GGZ en bij de FNV gewerkt als recruiter. Wat ik belangrijk vind in mijn werk is dat de kandidaten het proces als prettig, vlot en eerlijk ervaren en ik streef er altijd naar om te kijken waar het (nog) beter kan. Voorlopig richt ik mijn aandacht met name op het AFAS project, waarbij we het werving & selectieproces in AFAS inrichten en vereenvoudigen. Naast mijn werk bij het St Jansdal werk ik ook als natuurcoach voor mensen met burnout gerelateerde klachten of loopbaanvragen.

Diana Vos, Assistent Werving & Selectie

Jolanda Janssen, Adviseur Werving & Selectie Ziekenhuis St Jansdal

Sinds eind 2018 werk ik bij de afdeling Werving & Selectie. Hiervoor werkte ik ruim 10 jaar voor een werving & selectiebureau als recruiter/ consultant. Ik ben begonnen als intercedent en daarna als personeelsplanner op Schiphol. Heel graag wilde ik mijn, in het commerciele bedrijfsleven opgedane werkervaring, inzetten in een branche waar ik veel respect voor heb, de zorg. Samen met mijn collega's zorg ik er voor dat alle werving en selectie procedures van alle vacatures goed en zorgvuldig verlopen. Een enorm afwisselende functie binnen een enthousiast team. Samen met mijn gezin woon ik in Lelystad. In mijn vrije tijd sport ik graag. Verder ga ik graag op reis of doe ik gezellige dingen met het gezin.

Gerlinde van de Kolk, Assistent Werving & Selectie

Gerlinde van de Kolk, Assistent Werving & Selectie

In mei 2019 ben ik gestart als assistent werving en selectie in ziekenhuis St Jansdal. Als team werving en selectie doen we ons uiterste best om de juiste kandidaat op de juiste plaats te krijgen. Hiervoor heb ik lange tijd op een HR-afdeling van een elektrotechnisch bedrijf gewerkt.
In mijn dagelijkse werk heb ik veel aan mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen Management Assistent en Praktisch Personeelmanagement.
De functie van assistent is erg afwisselend, geen dag is hetzelfde!

Manon Boelhouwer, Assistent Werving & Selectie

Manon Boelhouwer, Assistent Werving & Selectie

Ik ben Manon, 35 jaar en woonachtig in Lelystad. Na mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming wist ik al heel snel dat ik graag met mensen wilde werken, maar in welke zin wist ik toen nog niet. Daarom heb ik een zeer kleurrijk arbeidsverleden, van op kantoor bij de afdeling marketing en communicatie tot helpen aan het bed in het ziekenhuis. Wat ik geleerd heb van al die verschillende banen was dat ik graag met en voor mensen wilde werken in het ziekenhuis op kantoor! Ik vind het leuk om snel te schakelen, planningen te maken, mensen blij te maken en er voor te zorgen dat alles op zijn plek valt. werving & selectie is daarom de ideale plek voor mij!

Astrid van den Ham – Kamphorst, Assistent Werving & Selectie

Astrid van den Ham - Kamphorst, Assistent Werving & Selectie Ziekenhuis St JansdalAl ruim 20 jaar ben ik werkzaam, o.a. in Office Management- en Directiesecretaressefuncties, waarbij ik ook vaak een coördinerende rol heb gehad. Die coördinerende rol had ik ook in mijn eerste functie binnen Ziekenhuis St Jansdal (sinds december 2012). In mijn huidige functie als Assistent  Werving & Selectie heb ik veel aan deze ervaring en zie ik het als een enorme uitdaging voor dit ziekenhuis de meest geschikte medewerkers te werven en te selecteren. Deze uitdaging ga ik graag met mijn collega’s van de afdeling Werving & Selectie aan!
Copyright 2019 Ziekenhuis St Jansdal | Sitemap | Inloggen vacaturehouder
X Uw browser is oud. Het heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.

Cookiebeleid St Jansdal

Deze website van ziekenhuis St Jansdal maakt gebruik van cookies. Meer weten?