St Jansdal is één van de beste ziekenhuizen
volgens Elsevier!

Collega's aan het woord

Ben je benieuwd wat onze medewerkers van Ziekenhuis St Jansdal vinden? Kijk dan wat deze collega's te vertellen hebben!

Betty van Loo, Verpleegkundige Interne Geneeskunde

Betty van Loo, Verpleegkundige Interne Geneeskunde Ziekenhuis St JansdalDe grootte van St Jansdal is echt een pluspunt. Doordat het compact is, ken je iedereen en voelt het aan als thuis. Ik vind het fijn als ik na een werkdag met een voldaan gevoel thuis kom. Het geval dat ik iets voor iemand heb kunnen betekenen.

Harmke te Brake, Endoscopielaborant

Harmke te Brake, Endoscopielaborant Ziekenhuis St JansdalOok al werk ik hier 'maar' zeven jaar, het voelt alsof ik het hele ziekenhuis ken. De afdeling voelt als thuis, wij zijn een groep collega's die veel voor elkaar over hebben. Er is veel aandacht voor de menselijke kant. Ons werk blijft interessant en leerzaam. Ik vind het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen en dat ze het onderzoek zo ontspannen mogelijk ervaren. Deze persoonlijke benadering naar patiënten moeten wij blijven houden, het maakt St Jansdal bijzonder.

Gerieke van der Wal, Kinderverpleegkundige

Gerie van der Wal, Kinderverpleegkundige Ziekenhuis St JansdalMijn ideale werkdag? Ik kan kinderen de zorg geven die ze nodig hebben waardoor zij zich op hun gemak voelen.. Elk kind is verschillend en dat maakt het iedere keer weer een uitdaging om ervoor te zorgen dat het kind zich op z'n gemak voelt. Ik werk zowel op de kinderafdeling als op de couveuse afdeling, zo zorgt St Jansdal voor een afwisselende baan voor mij.

Lya Speksnijder-den Besten, Medisch Assistent poli Interne Geneeskunde

Lya Speksnijder-den Besten, Medisch Assistent poli Interne Geneeskunde Ziekenhuis St JansdalWat mijn afdeling de leukste afdeling binnen St Jansdal zo leuk maakt? Dat wij met een betrokken team altijd de patiënt centraal stellen. Door onze persoonlijke benadering beogen wij de beste behandeling. Mijn ideale werkdag is als ik 's avonds tevreden naar huis ga met het gevoel dat ik iets heb mogen betekenen voor onze patiënten.

Ria van Beek, Medisch Assistent poli Pijnbestrijding

Ria van Beek, Medisch Assistent poli Pijnbestrijding Ziekenhuis St JansdalWat mijn baan leuk maakt? Het contact met de patiënten, collega's en artsen. Tuurlijk is het hard werken maar ik doe met veel voldoening mijn werk. Binnen het St Jansdal zijn er veel mogelijkheden. Het is een werkgever die naar je luistert en met je meedenkt. Er is altijd plek en tijd voor overleg.

Sacha Verhagen, Medisch Assistent buitenpoli Dronten/poli Dermatologie

Sacha Verhagen, Medisch Assistent buitenpoli Dronten/poli Dermatologie Ziekenhuis St JansdalToen ik mijn diploma doktersassistente behaalde kon ik in twee ziekenhuizen aan het werk: het St Jansdal en een ander ziekenhuis in de buurt. Voor mij was de keuze makkelijk. Het St Jansdal kwam gemoedelijk en kleinschalig op mij over. Het voelde meteen goed. Mijn droom voor St Jansdal is, is dat het een ziekenhuis blijft waar je de meeste medewerkers nog bij naam en/of gezicht kent.

Mathijs Sterk, Applicatiecoördinator ASAP (EPIC)

Mathijs Sterk, Applicatiecoördinator ASAP (EPIC) Ziekenhuis St JansdalSt Jansdal staat open voor nieuwe stromingen binnen de gezondheidszorg. Het is een ziekenhuis dat open staat voor veranderingen en niet altijd de gebaande paden neemt maar kiest voor eigen weg. Binnen St Jansdal heerst een cultuur waarin je elkaar kent en waar de patiënt voorop staat. Dat maakt ziekenhuis St Jansdal een goede werkgever voor mij.
Copyright 2019 Ziekenhuis St Jansdal | Sitemap | Inloggen vacaturehouder
X Uw browser is oud. Het heeft bekende veiligheidsissues en kan niet alle mogelijkheden weergeven van deze of andere websites.

Cookiebeleid St Jansdal

Deze website van ziekenhuis St Jansdal maakt gebruik van cookies. Meer weten?